Route A

Bestemd voor Zandstraat, Prijssestraat en Varkensmarkt

  • Vanaf de A2 de N320 op, na de 2e rotonde op het grote kruispunt links, vervolgens uitsluitend rechtdoor, u rijdt de Zandstraat in en u vindt Prijssestraat en Varkensmarkt aan het einde
  • Vanuit de Betuwe, uit de richting Kesteren (N320) bij de kruising met de N833, rechtsaf en uitsluitend rechtdoor, u rijdt de Zandstraat in en u vindt de Prijssestraat en de Varkensmarkt aan het einde
  • Vanuit Geldermalsen (N833) uitsluitend rechtdoor, verder zie hierboven.

Let op: u kunt Culemborg niet bereiken via de veerpont.

Parkeren:

Voor de Zandstraat op de Dr. Hockesingel, Voor de Varkensmarkt en Prijssestraat op parkeerterrein Mariahof aan de Boerenstraat.

Route B

Bestemd voor ’t Jach, ’t Hof, Everwijnstraat, Markt, Oude Vismarkt en Tollenstraat

  • Vanaf de A2 de N320, na ca. 2 km bij verkeerslichten linksaf, daarna uitsluitende rechtdoor (let op de Ovonde!!), onder de spoortunnel door, op de rotonde rechtdoor, 1ste weg links (Triosingel), 1ste weg rechts de Prijssestraat in, einde weg links is ’t Jach en daarna de andere locaties.
  • Vanuit de Betuwe, vanuit Kesteren (N320), op de kruising met de N833 rechts, na Shell station op rotonde links (Stationssingel), 1ste weg rechts (Triosingel) en verder als hierboven
  • Vanuit Geldermalsen (N833) uitsluitend rechtdoor, na Shell station op rotonde links (Stationssingel) en verder als hierboven.


Let op: u kunt Culemborg niet bereiken via de veerpont.

Parkeren:
Voor ’t Jach en ’t Hof: parkeerterrein Mariahof aan de Boerenstraat; voor de andere locaties Lange Meent achter de Tollenstraat.

Route C

Bestemd voor Veerweg, Havendijk, Achterstraat en Herenstraat

  • Vanaf A2 de N320, na ca. 2 km verkeerslichten links, daarna uitsluitend rechtdoor (let op de ovonde!!) voor spoortunnel rechtdoor de Otto van Reesweg op, einde weg rechtsaf de dijk op (onder spoor door), bij de coupure (muurtjes) is de Veerweg links en de andere bestemmingen rechts.
  • Vanuit de Betuwe, vanuit Kesteren (N320) op de kruising met de N833 oversteken, 1ste rotonde rechts Erasmusweg, weer 1ste rotonde rechts Weth. Schoutenweg, 1ste rotonde voor spoortunnel rechtdoor de Otto van Reesweg op en verder zie boven
  • Vanuit Geldermalsen (N833) op de kruising met de N320 links, 1ste rotonde rechts Erasmusweg, weer 1ste rotonde rechts Weth. Schoutenweg, 1ste rotonde voor spoortunnel rechtdoor de Otto van Reesweg op en verder zie boven.

Let op: u kunt Culemborg niet bereiken via de veerpont.

Parkeren:
Voor Havendijk, Achterstraat en Herenstraat op Lange Meent achter de Tollenstraat, voor Veerweg op het terrein van de steenoven langs de rivier.